Content voor narrowcasting


Content is de inhoud die op de schermen is te zien dit kan oa. zijn:

  • Foto’s
  • Tekst
  • Afbeeldingen
  • Video
  • Websites
  • Webcam beelden
  • Youtube
  • Externe inhoud
  • Social media Facebook/Twitter Flickr

De inhoud word naar uw narrowcasting server geupload en kan dan hier in de presentatie worden getoond. Men kan op de server de presentatie samenstellen, de inhoud kan statisch of dynamisch (bewegend) op de presentie geplaatst worden. Het scherm kan in vakken worden ingedeeld waarbij elk vak zijn eigen inhoud toont. Bij meerder schermen kan men de presentatie op alle schermen tonen of voor elk scherm een aparte presentatie maken. De presentie kan op elke willekeurige plek gemaakt worden waar een internet verbinding met pc is.

Men kan ook instellen wanneer het scherm aan of uit moet, bv s’morgen om 08.00 uur aan en s’avond om 18.00 uit. Via het dashboard kan men zien welk scherm aan staat en welk er uit staat. Ook kan men zien wat er op het scherm afgespeeld word.

RSS feeds

Met RSS feeds kunt u dynamische informatie op uw schermen weergeven. De informatie wordt automatisch bijgewerkt hier heeft u dus geen omkijken naar. Voorbeelden van RSS feeds zijn Nieuwsberichten en Weerberichten. Er zijn verschillende soorten nieuwsberichten zoals binnen en buitenland, lokaal, sport, financieel, medisch, mode, auto etc. De nieuws berichten kunnen als ticker worden weergegeven of men kan meerdere berichten op een pagina weergegeven. RSS feeds zijn in het abonnement inbegrepen.

Zelf bijwerken of laten bijwerken

Men kan een contract afsluiten zodat wij de informatie voor u op de schermen plaatsen.
We kunnen ook gedeeltelijk de informatie voor u verzorgen, zo kunnen wij voor u een standaard achtergrond template maken waar u zelf de foto en tekst op plaats. Ook kunnen wij templates voor special gelegenheden maken zoals kerst. De templates kunnen dan onbeperkt worden gebruikt.

Een abonnement kost € 12,50 per maand en wordt per jaar berekend.


Over ons

Wij zijn Local TV - een snelgroeiende en dynamische organisatie. Met meer dan 10 jaar ervaring in de digitale media.

Volg ons via:

    

Contact

Voor vragen, productinformatie of productdemonstratie neem contact met ons op via:

  info (@) localtv.nl
  +31 43 6014474
  +31 65 5813582
  Panhuis 25 - 6305 AR - Schin op Geul